Mysteryland Korting tickets tot 80%: Geldig mei 2024 (2024)

Bied op festival tickets zoals bijvoorbeeld Mysteryland

Meer info ⌵

Bied op Mysteryland tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Mysteryland tickets of ander festival? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Mysteryland tickets, of andere festival kaarten. Gebruik kortingscode SURVEY bij het afrekenen voor €2,50 extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Korting Mysteryland of ander festival arrangement? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Mysteryland of andere festival hotel arrangementen. Gebruik de kortingscode die je krijgt na gratis inschrijving voor de nieuwsbrief voor 5 euro extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Bied op festival tickets zoals bijv. Mysteryland. Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Bied op Mysteryland tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Mysteryland tickets of ander festival?

Meer info ⌵

Zoek op Mysteryland tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Met korting naar Mysteryland

Wat is Mysteryland?

Mysteryland is niet alleen mysterieus, maar ook één van de oudste en bekendste dance festivals in Nederland. Het vindt eind augustus plaatst aan het Haarlemmermeer.

Mysteryland reviews

Op basis van 3 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Mysteryland beoordeling achter te laten.

Mysteryland Haarlem

Mysteryland is het oudste dance festival van Nederland. In 1993 vond de eerste editie van dit festival plaats. De eerste jaren was het een nog rondzwervend festival. Locaties als Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Lelystad hebben het festival gezien in de maanden februari, maart, april, juni en juli. Sinds 2003 heeft Mystery Land een vaste standplaats aan het Haarlemmermeer in de laatste dagen van augustus. Met ruim 60.000 bezoekers per jaar behoort het festival tot de meest toonaangevende van de wereld. Het programma bevat vooral veel muziek, maar ook dans, kunst en theater zijn een belangrijke factor. Daarbij zijn er allerlei workshops, een zeer divers aanbod van eten uit allerlei culturen, kleurrijke bouwsels en meer verrassende activiteiten beslaan het programma. Het terrein wordt vaak genoemd als een van de mooiste festivallocaties van Nederland. Met prachtige waterpartijen, spannende kronkelpaden, talloze intieme hoekjes en fraaie hoogteverschillen zorgen voor een mysterieuze aanblik tijdens het evenement. De slogan van het festival luidt: Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is Mystery!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Mysteryland open? Kijk op de website van Mysteryland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Mysteryland informatie

Houd jij enorm van dance muziek? Of het nu techno beats, deephouse, house of een andere soort dance is. Mysteryland voldoet ongetwijfeld aan jouw wensen. Dit festival is dan ook het oudste dance festival in Nederland. Het ontstond rond 1993, toen nog een rondzwervend concept. Overal in Nederland was het mysterieuze festival te vinden, het land waar het plaats vond was immers een mysterie. 2003 was een bijzonder jaar voor de organisatie van Mystery Land want toen kregen ze een vaste standplaats. Het festival vond vanaf toen ook altijd tegen het einde van augustus plaats. Het festival heeft vele bezoekers, maar liefst 60.000 per jaar. Daarbij begint het festival op vrijdag en eindigt het zaterdagavond. Niet alleen dance muziek, maar ook dans, kunst, workshops en food & beverage zijn toonaangevende aspecten van het festival. Er valt dus genoeg te zien, te doen en te beleven. Tijdens de workshops oefen je je dansmoves en je kunt ze direct in de praktijk laten zien, voor één van de stages! Honger gekregen van al het dansen en bewegen? Het maakt niet uit welk tijdstip het is, op Mystery Land heb je de hele dag door de optie om eten te halen! Van pizza, patat, tot gezonde ontbijtjes, wraps, salades, koffie, croissants tot andere (alcoholische) dranken, wie goed zoekt zal het vinden. Er is daarnaast ook een 24h supermarkt, dit betekent dat deze ook dag en nacht open is. De organisatie staat altijd klaar voor jou als (camping)bezoeker! Wil je graag weten wie er dit jaar langskomt op het festival? Bekijk de Wall of Mystery. Ook al is de line-up nog niet bekend, je kunt hier wel bekijken wie er in het verleden zijn langs geweest in Amsterdam (of in den beginne). Er staan vele bekende namen tussen van Afrojack tot de Jeugd van Tegenwoordig, van Alesso tot Feest DJ Ruud. Al luisterend naar deze mooie muziek, begeef je je ook in een bijzondere omgeving, het terrein wordt namelijk ook vaak geprezen door haar schoon. Leuke bospaadjes, schattige hoekjes, wateren en heuveltjes zorgen ervoor dat het vermakelijk is om op het festival rond te lopen (naast de heerlijke muziek, smakelijke etenslucht en een bijzonder publiek).

Vijf hoogtepunten Mysteryland

1. Festival en vakantie
Mysterland is een festival waar je ook het hele weekend kunt verblijven. Voor de festivalsfeer én een vakantiegevoel ben je hier aan het juiste adres. De camping ligt slechts op een steenworp afstand, dus je kunt direct weer door wanneer je wakker bent. Ook zijn er luxe tenten te huur voor de 'glamping' ervaring.

2. 24/7 eten en drinken
Op Mysteryland heb je het hele weekend, de hele dag (en nacht) de tijd om eten en drinken te halen. Er is een supermarkt die 24 uur lang open is en er is een plein waar allerlei foodtrucks staan. Croissants, sandwiches, ontbijt, burgers, pizza, wraps en meer.

3. Wall of Mystery
Ieder jaar is het weer een mysterie wie er op het festival aanwezig gaat zijn qua artiesten. Wel heeft Mysteryland een Wall of Mystery. Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Bingo Players, de Jeugd van Tegenwoordig en Feest DJ Ruud staan hier onder andere in. Een spetterend, opzwepend en veelzijdig repertoire.

4. Pre- en afterparty
Door een plek op de camping te nemen mis je niets van het festival. Sterker nog, je haalt er het uiterste uit. Zelfs vóór het echte festival van start gaat begin van de avond, kun jij bij de pre-party zijn. Tussen de eetgelegenheden en op een elektronische speelplaats barst het feest vast los.

5. Duurzaamheid
Duurzaamheid is een waarde die hoog in het vaandel zit bij de organisatie van Mysteryland. Het festival heeft ook verscheidene prijzen gewonnen voor hun duurzame beleid.

Vaak gestelde vragen over Mysteryland

1) Hoe kan ik Mysteryland reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Mysteryland reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Mysteryland beschikbaar zijn. Je ticket voor Mysteryland koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Mysteryland?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor Mysteryland zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Mysteryland kaartje te scoren met een Mysteryland prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Mysteryland prijsvraag zodat je Mysteryland tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Mysteryland?

Er zijn nu 5 korting acties beschikbaar voor Mysteryland. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Mysteryland tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Mysteryland kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Mysteryland kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Mysteryland kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Mysteryland ticket te winnen met een Mysteryland prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Mysteryland?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Mysteryland is vind je op de website van Mysteryland.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Mysteryland?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Mysteryland jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Mysteryland.

Mysteryland Korting tickets tot 80%: Geldig mei 2024 (2024)

FAQs

Where is the Mysteryland festival in 2024? ›

Where is this festival held? Mysteryland 2024 takes place at Floriade Terrain in Haarlemmermeer, Netherlands.

How many people go to Mysteryland Amsterdam? ›

In between sparkling ponds, rivers, and forestry hills of the Floriade terrain near Amsterdam, we welcome more than 100.000 fellow festival friends from over 100 nationalities. Musical diversity is deeply rooted in our DNA. More than 250 artists perform for 22 stage hosts.

How many days are there in Mysteryland? ›

It is traditionally held on the final weekend of August; the next date is August 25-27, 2023. Since 2015, the festival has changed from a one-day to a three-day event with camping. Each year, more than 100.000 visitors from over 100 nationalities are welcomed at Mysteryland.

What is the Mysteryland quote? ›

YESTERDAY IS HISTORY. TODAY IS A GIFT. TOMORROW IS A MYSTERY.

Is Mysteryland a good festival? ›

This was just the beginning of what was a brilliantly run, safe, mind blowing beautiful festival. The acts were huge and the tents were easily found, there were areas to chill and eat and dance. Silent discos to chill at the end of the night, Clean toilets and showers at a festival. I can't wait for next year.

How big is the Mysteryland festival? ›

The festival has a capacity of 60,000 visitors per day. Mysteryland was founded by ID&T who have an international portfolio of world-renowned events including Sensation, Amsterdam Open Air, Welcome to the Future, and Amsterdam Music Festival.

What is the biggest event in Amsterdam? ›

King's Day is among the biggest celebrations in Amsterdam and takes place on the king's birthday when about a million people dress in orange to celebrate the birthday. Everywhere you look, you'll find orange, in the streets and on the canals.

Who owns Mysteryland? ›

Who owns Mysteryland? Mysteryland is owned by ID&T, a Netherlands-based promoter of electronic dance music events.

What kind of music is Mysteryland? ›

Musical diversity is rooted in the Mysteryland DNA. With more than 300 artists performing on 21 stages, covering all music genres of electronic music: from house, big room, techno, deep-house, trance, minimal to hardstyle, rnb and hip-hop.

What time does Mysteryland open? ›

Dates and times
Friday 30 August14:00 - 02:00
Saturday 31 August11:00 - 23:00

How old is Mysteryland? ›

Tomorrow is a Mystery!" – this is the unmistakable motto of Mysteryland. This cool dance festival has been around since 1993 and is an international phenomenon.

Where was Mysteryland USA? ›

About Mysteryland USA

It was on the original Woodstock grounds in Bethel Woods, NY, something no other promotor had been able to do in 35 years.

What is the unknown land quote? ›

There is an unknown land full of strange flowers and subtle perfumes, a land of which it is joy of all joys to dream, a land where all things are perfect and poisonous.

What is the quote about sacred ground? ›

The ground on which we stand is sacred ground. It is the blood of our ancestors.

Where is the Mysteryland venue? ›

Every year during Mysteryland, the former Floriade site in Haarlemmermeer (about 20 kilometers outside the centre of Amsterdam) changes into the most fairytale-like, colourful and diverse electronic music festival in the Netherlands.

Where is the Danube Island festival? ›

The Donauinselfest (German for "Danube Island Festival") is a free open-air music festival which occurs annually at Donauinsel in Vienna, Austria. The festival is hosted by SPÖ Wien.

Where is the festival international located? ›

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5585

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.